Bekijk hier het aanbod van MAS Schilderwerken

Als toonaangevend schildersbedrijf streven we ernaar om onze klanten hoogwaardige en op maat gemaakte schilderdiensten te bieden. Ons uitgebreide aanbod omvat een scala aan diensten tegen een scherpe prijs met flexibele inzetbaarheid. Met jarenlange ervaring en een team van deskundige vakmensen streven we ernaar om de verwachtingen te overtreffen en uw ruimtes te transformeren. Ontdek ons aanbod en laat ons u begeleiden naar de transormatie van uw ruimte.

Binnen- & buiten

Schilderwerk

Onze bekwame schilders beheersen de kunst van zowel binnen- als buitenschilderwerken. Of het nu gaat om het verfraaien van uw interieur met levendige kleuren of het beschermen van uw buitenmuren tegen weersinvloeden, wij leveren topkwaliteit vakmanschap.

Airless

Spuitwerk

Ontdek de gespecialiseerde spuitwerktechnieken, waar precisie, efficiëntie en verfijning samenkomen voor een professionele afwerking van uw wanden en plafonds. Ontdek hoe ons spuitwerk uw ruimtes transformeert en een blijvende indruk achterlaat.

Alle soorten

Glaswerk

Het vervangen of plaatsen van glaswerk vervangen kan velerlei redenen hebben: Schade of breuk maar ook het plaatsen van glas bij nieuwbouw of renovatie. Wat de reden ook is u wordt graag geholpen door een specialist.

Duurzaam

Behangwerk

Met een focus op detail en kwaliteit bieden wij een uitgebreide expertise in het aanbrengen van behang. Of het nu gaat om het verfraaien van een enkele kamer of het transformeren van een volledig pand, ons ervaren team staat garant voor een vakkundige uitvoering, nauwkeurigheid en een feilloze afwerking die lang meegaat.

Diverse varianten

Stucwerk

Ons team beschikt over uitstekende stukadoors met jarenlange ervaring. Spagtelputs, pleisterwerk (gladzetten) of behang-klaar maken gebeurt niet alleen kwalitatief goed maar ook netjes en schoon. Ook voor wanddecoratie zoals sierlijsten, ornamenten of andere werkzaamheden voeren wij graag voor u uit.

Hoogwaardige

Vloercoating

Bent u op zoek naar een unieke en stijlvolle vloer om uw kamer of bedrijfsruimte extra uitstraling te geven? Dan bent u bij MAS Schilderwerken aan het juiste adres.

Onze specialisten maken samen met u een persoonlijk ontwerp en met behulp van kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen wij voor een prachtig resultaat.

Onderscheidend vermogen

Ons werkveld

Wij zijn uw partner voor hoogwaardige schilder- en afwerkingsoplossingen in diverse sectoren. Met een toewijding aan excellentie en vakmanschap bedienen wij een breed scala aan industrieën. Naast onze activiteiten in verschillende sectoren, onderscheiden wij ons door het aanbieden van Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Hiermee richten wij ons op duurzaamheid en het behalen van meetbare resultaten. Wij stellen ook onderhoudsplannen op om onze klanten te ondersteunen bij het behoud en de verbetering van hun vastgoed. MAS Schilderwerken streeft naar uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Sectoren waarin wij actief zijn: