Over ons: Schilderen is vakwerk

MAS Schilderwerken is uitgegroeid tot dé specialist in totaal onderhoud voor uw woningen of bedrijfspanden. We adviseren bij het maken van een onderhoudsplan en bieden een groot scala onderhoudswerkzaamheden.

MAS Schilderwerken werd opgericht door Mathieu Schols. Door te werken met top producten en goed opgeleide erkende schilders heeft MAS Schilderwerken een naam van formaat weten op te bouwen. In diverse jaren tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met een kwalitatief hoogstaande, flexibel team. Door deze flexibele opzet zijn wij in staat om u snel te helpen bij grote en kleine projecten.

 

Sectoren waarin wij actief zijn:

Onderscheidend vermogen

Ons werkveld

Naast onze activiteiten in verschillende sectoren, onderscheiden wij ons door het aanbieden van Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Hiermee richten wij ons op duurzaamheid en het behalen van meetbare resultaten. Wij stellen ook onderhoudsplannen op om onze klanten te ondersteunen bij het behoud en de verbetering van hun vastgoed. Onze diverse klantenkring omvat Verenigingen van Eigenaren (VVE’s), architecten, woningbouwverenigingen, gemeenten, aannemers, vakantieparken, zorginstellingen en projectontwikkelaars. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor particuliere opdrachten, waarbij wij streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Volg onze projecten op de voet en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.