Vloercoating

Als jouw vertrouwde partner voor kwaliteit en vakmanschap, bieden wij een uitgebreide reeks vloercoatingoplossingen om jouw vloeren te beschermen en te verfraaien.

Geef uw kamer of bedrijfsruimte extra uitstraling

Bent u op zoek naar een unieke en stijlvolle vloer om uw kamer of bedrijfsruimte extra uitstraling te geven? Dan bent u bij MAS Schilderwerken aan het juiste adres.

Onze specialisten maken samen met u een persoonlijk ontwerp en met behulp van kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen wij voor een prachtig resultaat.

Vloercoating laten uitvoeren door MAS Schilderwerken?

MAS Schilderwerken staat klaar om jouw vloeren te beschermen en te verfraaien met vloercoating.

Duurzame bescherming

Onze vloercoatings bieden een duurzame beschermingslaag die jouw vloeren beschermt tegen dagelijkse slijtage, morsen en chemicaliën. Met onze hoogwaardige coatings blijven jouw vloeren er jarenlang als nieuw uitzien.

Esthetische verbetering

Naast bescherming biedt vloercoating ook een esthetische upgrade voor jouw vloeren. Met een breed scala aan kleuren en afwerkingen kunnen wij jouw vloeren transformeren tot ware blikvangers die de uitstraling van jouw ruimtes verbeteren.

Professionele uitvoering

Ons team van ervaren professionals zorgt voor een vakkundige en nauwkeurige uitvoering van de vloercoating. Met oog voor detail en kwaliteit.

Klanttevredenheid staat voorop

Wij streven naar volledige klanttevredenheid. Uw wensen en behoeften zijn onze prioriteit, en we werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoet.

Onlangs gerealiseerde projecten

15 + 1 =

Telefonisch contact

06 13071716

Offerte aanvragen