Je bent hier : Home Over Ons

Over Ons

Met meer dan 20 jaar ervaring als schilder heeft Mathieu Schols in 2012 de stap gezet om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

MAS Schilderwerken werd opgericht in een tijd waarin de bouwsector het zwaar te verduren had onder de crisis. Kwaliteit blijft echter altijd gewaardeerd! Door te werken met top producten en goed opgeleide erkende schilders heeft MAS Schilderwerken een naam van formaat weten op te bouwen.

In krap 5 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met 15 werknemers en 30 werknemers in het hoofdseizoen en een grote, kwalitatief hoogstaande, flexibele schil ZZP-ers.

Wij zijn uitgegroeid tot de specialist in totaal onderhoud van uw woning of bedrijfspand. We adviseren bij het maken van een onderhoudsplan en bieden een groot scala onderhoudswerkzaamheden. Door de flexibele opzet zijn wij in staat om u snel te helpen bij grote en kleine projecten.

Onze klantenkring bestaat uit VVE’s, architecten, woningbouwverenigingen, gemeenten, aannemers, vakantieparken, zorginstellingen en projectontwikkelaars. Uiteraard zijn wij ook inzetbaar bij particuliere opdrachten.

MAS Schilderwerken

Kraaivenstraat 36-11
5048 AB Tilburg

Telefoon: 06-51111647
Email: info@masschilderwerken.nl